Advies nodig?    020-2613415    Actie = Tot 30% Off 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Blog

Slapen zonder enig probleem is belangrijk

— woensdag 26 mei 2021

slaapkamer gordijnen

Iedereen weet misschien al dat je slaap heel belangrijk is in je leven. Als je slaapt herstelt je lichaam meerdere dingen in je lichaam waardoor jij de volgende dag weer gewoon je leven kunt leiden. Daarnaast is slapen ook belangrijk voor als jij bijvoorbeeld veel sport en breder wilt worden. Dit komt doordat als je sport je spieren kapot gaan, en als je gaat slapen je spieren gemaakt worden en dus groter uitkomen. Bij slapen is het belangrijk dat alles klopt en goed is. Zo kun je kijken naar goede verduisterende raamdecoratie, maar ook naar je bed of je matras. Bij een goed matras uitzoeken ben je meestal redelijk wat geld kwijt. Dit komt doordat een goed matras van hoge kwaliteit is.

Lees verder

Jaloezieen zonder boren monteren

— vrijdag 30 april 2021

jaloezieen op maat

Heb jij kunststof of aluminium kozijnen? Of wil je jouw kozijn om andere redenen niet beschadigen? Bekijk dan onze smartfit jaloezieën. Speciaal ontwikkeld om te monteren zonder boren. De frame wordt op maat gemaakt tot 240cm breed met klik-en-klaar smartfit systeem. Geschikt voor kunststof, aluminium of houten kozijnen. De smartfit frame is ook geschikt voor naar binnendraaiende ramen, zoals kiep-kantelramen.

Lees verder

 • jaloezieën
 • smartfit

Duurzame rolgordijnen kopen

— vrijdag 16 april 2021

houten jaloezieen

Rolgordijnen zijn er te vinden in elke kleur en in elke maat. Zo zijn er simpel gordijnen die je bij een winkel bij jouw in de buurt al kunt kopen. Meestal heeft dat ook niet zo'n hoge prijs. Dat komt omdat ze de rolgordijnen al vaak op maat hebben liggen. Toch kunnen de prijzen van de gordijnen enorm verschillen. Zo heb je verschil in de hoeveelheid, hoeveel heb je nodig. Dat berekenen ze veel via de meters. Zo heb je ook duurzame rolgordijnen dit zijn gordijnen die worden gemaakt van gerecycled materiaal. Dat wordt ook tegenwoordig steeds meer verkocht omdat mensen het steeds belangrijker vinden om zich goed om te gaan met het klimaat wat wij hebben.

Lees verder

Het Rembrandt zelfportret

— vrijdag 16 april 2021

gordijnen op maat

Heb je jouw raamdecoratie gevonden, maar ben je ook op zoek naar wanddecoratie? Naast Vincent van Gogh is Rembrandt een van de meest bekendste fenomenen die er is op het gebied van schilders. Rembrandt zijn meest unieke kunststuk is het Rembrandt zelfportret. Helaas is er niet heel veel van zijn werken meer over. Dat komt vooral omdat het al zo oud is. Rembrandt van Rijn was een schilderen uit de 17de eeuw en is helaas pas later bekend geworden. Zo is er nog een portret van hem geschilderd in 1665 tot 1969. Omdat het zo oud is het moeilijk te zeggen uit welk jaar het schilderij precies kwam. Toch zijn er nog wel schilderwerken van hem over gebleven, zoals het zelfportret.

Lees verder

Hoe onderhoud je laminaat?

— vrijdag 16 april 2021

laminaat reinigen

Als je recent een woning hebt gekocht, dan kies je waarschijnlijk voor een nieuwe laminaatvloer. Dit is ook helemaal niet zo gek. Iedereen heeft namelijk een andere smaak. Hierdoor is het mogelijk dat het huidig laminaat niet jouw persoonlijke voorkeur heeft. Het uitzoeken van een nieuwe laminaatvloer is een grote investering. Niet alleen voor je bankrekening, maar ook qua tijd. Tegenwoordig zijn er zoveel motieven en kleuren te verkrijgen. Dit maakt het verstandig om goed te bedenken wat je precies zoekt. Houdt er ook rekening mee dat een laminaatvloer regelmatig onderhoud nodig heeft. In deze blog vertellen wij hoe je laminaat moet onderhouden.

Lees verder

Wat hoort bij wonen?

— vrijdag 16 april 2021

wat hoort bij wonen

Er hoort genoeg bij wonen, want wonen is een breed onderwerp. Een woning zoeken, een woning verkopen, 'wonen' vallen er allemaal onder. Een woning zoeken kan lang duren, want het juiste woning is lastig te vinden. Je hebt namelijk ook eisen en je vindt ook niet elk huis mooi. Daarnaast heb je ook de binnen en de buitenkant dus dit is ook nog een verschil, want je moet beide wel mooi vinden. Je kunt de binnenkant natuurlijk wel aanpassen, maar dit kost ook wel veel geld en je wilt natuurlijk altijd geld besparen. De binnenkant aanpassen kan al snel veel geld kosten en dat wil je niet.

Lees verder

Het inrichten van je woonkamer

— vrijdag 16 april 2021

woonkamer inrichten

Het inrichten van je woonkamer kan een moeilijke en ingewikkelde taak zijn. Er zijn namelijk heel erg veel dingen waar je rekening mee moet houden. Zo moet je rekening houden met de kleuren, want niet alle kleuren passen bij elkaar en zijn mooi bij elkaar. Terwijl andere kleuren juist heel erg mooi bij elkaar staan. Niet iedereen heeft hier verstand van of gevoel voor. Het gevoel hier voor hebben is natuurlijk wel belangrijk, omdat je dan veel beter weet of iets wel mooi staat of niet. Niet alleen kleuren moeten goed gematcht worden voor een mooie woonkamer, maar ook verschillend meubilair. Bekijk deze tips die je hopelijk gaan helpen bij het inrichten van je woonkamer.

Lees verder

De voordelen van een modulaire bank

— vrijdag 16 april 2021

modulaire bank

Ben jij op zoek naar een modulaire bank, maar weet jij nog niet zeker of deze type bank geschikt is voor jou? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We zullen hieronder kort stilstaan bij de voordelen die gepaard gaan bij het aanschaffen van een modulaire bank. Heb jij naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste beslissingen zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult maken.

Lees verder

Jaloezieën met ladderband of koord?

— woensdag 14 april 2021

houten jaloezieen met ladderband

Onze jaloezieën worden 100% op maat gemaakt. Je kunt ze dus helemaal naar wens samenstellen. Je bepaalt niet alleen de afmetingen, maar ook de kleur, lamelbreedte, het materiaal, bedieningswijze en de ophangmethode. Ook kun je bepalen of een standaard ladderkoord of luxe ladderband wil. Heb je nu nog geen idee of je voor ladderband of ladderkoord wil gaan? Lees snel verder.

Lees verder

 • jaloezieën

Waarom houten jaloezieen?

— dinsdag 23 maart 2021

houten jaloezieen op maat

Ben jij ook zo’n fan van jaloezieën? Ze zijn makkelijk in gebruik, zonwerend, sfeervol en je kunt eenvoudig de lichtinval bepalen. Jaloezieën zijn er in verschillende materialen; de bekendste zijn aluminium en houten jaloezieën. Beide hebben voor- en nadelen. Maar waarom zou je voor houten jaloezieën kiezen?

Lees verder

 • jaloezieën
 • houten jaloezieen

Top 7 jaloezieën voor badkamers

— vrijdag 26 februari 2021

jaloezieën badkamer

Jaloezieën zijn horizontale lamellen en je hebt ze in verschillende breedtes. Je kunt ze kantelen en zelf de lichtinval en mate van privacy bepalen. Bovendien oogt de badkamer ruimer door de horizontale lijnen van de jaloezie. Daarom zijn ze zeer geschikt voor de badkamer. Wat zijn nog meer redenen om te kiezen voor jaloezieën in de badkamer? Ontdek de veelzijdige voordelen, maar let op, want niet alle jaloezieën zijn geschikt voor een vochtige ruimte als de badkamer.

Lees verder

 • jaloezieën

Woning renoveren

— vrijdag 5 februari 2021

jaloezie op maat

De jaren 30 en 50 woningen zijn helemaal hot. Wanneer je echter als starter zo’n parel op de kop wilt tikken is het verstandig om voor een kluswoning te gaan. Het mooie hiervan is dat wanneer het huis in oude staat is het vaak nog beschikt over de originele details. Daarnaast zullen er wel veel zaken ook aan vervanging toe zijn. Hieronder zullen we verder ingaan op de keuzes die jij alvast kunt gaan maken.

Lees verder

 • jaloezieën

Een nieuw interieur kiezen

— vrijdag 5 februari 2021

jaloezie op maat

Voor veel mensen is het lastig om een nieuw interieur uit te zoeken. Na een aantal jaar is dit echter wel nodig, omdat meubilair en andere huishoudelijke facetten na verloop van tijd slijten. Ook kan het zo zijn dat je uitgekeken bent op de huidige woonstijl. In dat geval doe je er goed aan om een inventarisatie te maken wat weg kan en wat niet. De volgende vraag die je jezelf moet stellen is welke stijl je de nieuwe indeling wilt laten worden. Ga je voor klassiek, modern, industrieel, veel kleurenpallets of toch maar een mix met van alles wat? Waar je ook voor kiest, veel mensen vergeten vaak een belangrijke factor die veel kan toevoegen aan de uitstraling van het interieur, namelijk jaloezieën. Jaloezieën zijn vaak onmisbaar in een huis. Ze regelen de lichtinval en dienen ook een beetje als isolator.

Lees verder

 • jaloezieën

Welke jaloezieën passen bij jouw interieur?

— vrijdag 5 februari 2021

houten jaloezieën op maat

Door het hele huis komt er veel lichtinval naar binnen via de ramen. Dit kan veel voordelen hebben. Een mooi uitzicht, het zonlicht in huis en een ruim gevoel. Toch kan het ook zo zijn nadelen hebben. Kou en warmte wisselt zich snel uit van binnen naar buiten en andersom. Ook kunnen wildvreemden zomaar naar binnen kijken. Het zonlicht kan ook vervelend zijn wanneer het recht in je oog schijnt of weerkaatst op de televisie.

Lees verder

 • jaloezieën

Voordelen jaloezieën op maat

— vrijdag 27 november 2020

jaloezie op maat

Jaloezieën zijn ideaal als raamdecoratie, omdat ze voor vele situaties geschikt zijn. Jaloezieën zijn er in het hout en aluminium en verder in verschillende breedtes en kleuren. Voor iedere ruimte is er een geschikte jaloezie te vinden en ze hebben vele interessante voordelen!

Lees verder

 • jaloezieën
 • duurzaamheid

6 voordelen van jaloezieen

— dinsdag 28 juli 2020

jaloezie op maat hout

Er bestaan veel verschillende soorten binnenzonwering, zoals bijvoorbeeld rolgordijnen, plissegordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Maar voor welke variant kies je nu? Hieronder een opsomming van de 5 belangrijkste voordelen van jaloezieën.

Lees verder

 • jaloezieën

Hoe meet ik een jaloezie op?

— vrijdag 27 maart 2020

raamdecoratie inmeten

Jaloezieën zijn voor vele situaties geschikt en erg makkelijk in gebruik. Het opmeten van een jaloezie is gemakkelijk, maar verschilt per raam of situatie. U dient rekening te houden met verschillende factoren. Opmeten is een precisiewerkje waar u de tijd voor moet nemen. Hieronder leest u alles wat u moet weten over het opmeten van een jaloezie.

Lees verder

 • jaloezieën
 • meetinstructies

Doe het zelf jaloezieen op maat maken

— vrijdag 24 januari 2020

houten jaloezie op maat

Jaloezieën kent iedereen. Deze horizontale lamellen zijn ideaal om met de lichtinval te spelen, zo kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je binnenlaat. Je hebt de keuze uit houten en aluminium jaloezieën en de keuze uit vele soorten kleuren. Jaloezieën zijn dus eigenlijk geschikt voor iedere ruimte, je kunt jaloezieën mooi op maat laten maken, maar je kunt dit zelf ook doen.

Lees verder

Welke kleur jaloezie kies ik?

— donderdag 23 januari 2020

witte jaloezieen op maat

De grootste beslissing is gemaakt, u kiest voor jaloezieën op maat als raamdecoratie. Dan komt nu de volgende vraag: welke kleur wordt het? Bij onze jaloezieën op maat heb je de keuze uit veel verschillende kleuren. Wij helpen je graag op weg bij de juiste keuze. Wat zijn de populairste kleuren jaloezieën van het moment?

Lees verder

 • kleuradvies
 • jaloezieën

Wat is het verschil tussen ladderkoord en ladderband?

— donderdag 23 januari 2020

ladderband

U kunt bij uw bestelling van jaloezieën kiezen voor de extra optie ladderband. Wij krijgen vaak de vraag te horen: Wat is nu eigenlijk een ladderband en wat geeft dit voor toevoeging? Ladderband dankt zijn naam aan de vorm, van het zijaanzicht heeft ladderband de vorm van een ladder. Op iedere ‘trede’ ligt een lamel net als een gewoon ladderkoord bij jaloezieën.

Lees verder

Extra brede Jaloezieen

— donderdag 23 januari 2020

extra brede jaloezieen

Steeds meer komen grote en robuuste vormen terug in interieurs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële lampen, grote, hoekige banken en grote kasten. Bij al deze grote en robuuste vormen passen kleine jaloezieën natuurlijk niet. Daarom hebben wij ook brede aluminium jaloezieën van 50 mm en 70 mm. Onze houten jaloezieën zijn ten alle tijden 50 mm.

Lees verder

5 tips voor het schoonmaken van jaloezieen

— donderdag 23 januari 2020

schoonmaken jaloezieen

Jaloezieën zijn een mooie en praktische vorm van raamdecoratie. Ze zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval en zijn erg sfeervol. De reiniging vergt echter wel wat tijd en aandacht. Bovendien vereisen verschillende materialen zoals hout en aluminium elk een andere aanpak. Hieronder geven we daarom een aantal tips.

Lees verder

Filter

Filters
Sort
display