Advies nodig?    020-2613415 
 
Zoek
RSS

Blog

Waarom houten jaloezieën de ideale vervanging van houten shutters zijn?
Houten binnenzonwering is erg populair. Het natuurlijke materiaal geeft veel sfeer in uw woning, is woningwaarde verhogend en geeft een luxe uitstraling. Al jaren worden houten shutters veel gekocht, maar toch kiezen mensen steeds vaker voor het alternatief: houten jaloezieën. Beide producten lijken op elkaar, maar het groter verschil is toch wel de prijs. Houten jaloezieën zijn veel goedkoper.
Voordelen jaloezieën op maat
Jaloezieën zijn ideaal als raamdecoratie, omdat ze voor vele situaties geschikt zijn. Jaloezieën zijn er in het hout en aluminium en verder in verschillende breedtes en kleuren. Voor iedere ruimte is er een geschikte jaloezie te vinden.
Hoe meet ik een jaloezie op?
Jaloezieën zijn voor vele situaties geschikt en erg makkelijk in gebruik. Het opmeten van een jaloezie is gemakkelijk, maar verschilt per raam of situatie. U dient rekening te houden met verschillende factoren. Opmeten is een precisiewerkje waar u de tijd voor moet nemen. Hieronder leest u alles wat u moet weten over het opmeten van een jaloezie.
Doe het zelf jaloezieen op maat maken
Jaloezieën kent iedereen. Deze horizontale lamellen zijn ideaal om met de lichtinval te spelen, zo kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je binnenlaat. Je hebt de keuze uit houten en aluminium jaloezieën en de keuze uit vele soorten kleuren. Jaloezieën zijn dus eigenlijk geschikt voor iedere ruimte, je kunt jaloezieën mooi op maat laten maken, maar je kunt dit zelf ook doen.
Oplossing voor grote ramen: jaloezieen op maat
Jaloezieën zijn ideaal, omdat zij voor vele situaties geschikt zijn. Jaloezieën zijn geschikt om in verschillende ruimtes te hangen, zoals de woonkamer maar ook in de badkamer. Jaloezieën kunt u zelf op maat maken om de jaloezieën passend te maken, maar toch kunt u niet alle gewenste afmetingen krijgen. Als u jaloezieën op maat bestelt dan zijn de jaloezieën wel wat duurder dan kant en klare jaloezieën, maar de afwerking is mooier, de kwaliteit is beter, u heeft langer garantie en het is geschikt voor grote ramen.
Welke kleur jaloezie kies ik?
Wat tegenwoordig veel in de smaak valt, zijn kleuren die een kamer er fijn, gezellig en vooral knus uit laten zien. Deze prettige sfeer is gemakkelijk te creëren met de kleuren bruin, beige en crème. Dit in combinatie met een pastelkleur geeft de ruimte weer iets fris. Bruine aluminium jaloezieën zorgen al snel voor dit gevoel, maar houten jaloezieën zijn helemaal een goede keuze. Hout geeft een ruimte een warme sfeer en past met zijn bruine kleur dus perfect bij een knusse, gezellige kamer.
Wat is het verschil tussen ladderkoord en ladderband?
U kunt bij uw bestelling van jaloezieën kiezen voor de extra optie ladderband. Wij krijgen vaak de vraag te horen: Wat is nu eigenlijk een ladderband en wat geeft dit voor toevoeging? Ladderband dankt zijn naam aan de vorm, van het zijaanzicht heeft ladderband de vorm van een ladder. Op iedere ‘trede’ ligt een lamel net als een gewoon ladderkoord bij jaloezieën.
Extra brede Jaloezieen
Steeds meer komen grote en robuuste vormen terug in interieurs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële lampen, grote, hoekige banken en grote kasten. Bij al deze grote en robuuste vormen passen kleine jaloezieën natuurlijk niet. Daarom hebben wij ook brede aluminium jaloezieën van 50 mm en 70 mm. Onze houten jaloezieën zijn ten alle tijden 50 mm.
5 tips voor het schoonmaken van jaloezieen
Jaloezieën zijn een mooie en praktische vorm van raamdecoratie. Ze zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval en zijn erg sfeervol. De reiniging vergt echter wel wat tijd en aandacht. Bovendien vereisen verschillende materialen zoals hout en aluminium elk een andere aanpak. Hieronder geven we daarom een aantal tips.
5 voordelen van jaloezieen
Er bestaan veel verschillende soorten binnenzonwering, zoals bijvoorbeeld rolgordijnen, plissegordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Maar voor welke variant kies je nu? Hieronder een opsomming van de 5 belangrijkste voordelen van jaloezieën.
Blog archief


kwaliteit jaloezieen

 

staffelkortingen

Filters
Sort
display

 
 
Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Telefoon Bel met onze klantenservice
020-2613415, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

 Inmeet afspraak Wij komen vrijblijvend langs om in te meten.
 

  Chat Chat met ons, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

  Contactformulier Vul het formulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag reactie van ons.
 

  FAQ Kijk in onze meest gestelde vragen portal