Advies nodig?    020-2613415    Showroom Amsterdam 
 
Zoek
RSS

Blog

Welke soorten plissé gordijnen zijn er?
Net verhuisd of gewoon toe aan nieuwe raamdecoratie? Er is natuurlijk zoveel waaruit u kunt kiezen, en precies daarvoor is deze blog. Het doel is om het u makkelijke te maken met de beslissing maken. En te laten zien welke geschikt is voor u. Waarom plissé gordijnen? Wat voor soorten plissé gordijnen? En hoe monteer je plissé gordijnen? Lees vooral verder om daar achter te komen.
Houten of aluminium jaloezieën?
Raamdecoratie maakt een groot deel uit als je, je huis aan het inrichten bent. Het is daarom ook zo belangrijk dat je een goed beeld heeft en weet wat het beste bij uw huis past. Bij paxraamdecoratie verkopen wij houten en aluminium jaloezieën. Het doel is om jou een beter idee te geven voor het bekleden van uw raam.
Elektrische rolgordijnen met stembediening
Ben je het zat dat het koord van je gordijn steeds in de knoop raakt? Of ben je even te moe (stiekem te lui) om op te staan om het gordijn dicht te doen? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou; een elektrisch rolgordijn met stembediening! Hierdoor hoef je niet meer te vechten met het koord of bang te zijn dat je de afstandsbediening kwijt raakt. Wil je hier meer over te weten komen? Lees dan gerust verder.
Wat is een inbetween gordijn?
Inbetween gordijdijnen worden ook wel, inbetweens genoemd. Het zijn lichtdoorlatende gordijnen die net wat dunner zijn dan gewone gordijnen en net iets dikker dan vitrage gordijnen. Het zijn transparante gordijnen met een dikke weving en draad, waardoor de stof voller is. Hierdoor kun je wel naar buiten kijken van binnenaf, maar niet binnen van buitenaf. Een inbetween gordijn wordt meestal van een semi-transparante stof gemaakt worden.
Wat is een vitrage gordijn?
Een vitrage gordijn wordt ook vaak een glasgordijn genoemd. Dit komt door de dunheid van het gordijn. Het zijn vaak een wit, dun gordijn. Vitrage gordijnen worden vaak gecombineerd met overgordijnen, omdat die voor verduistering zorgen. Een vitrage gordijn heeft 3 functies: Privacy Lichtdoorlatendheid Decoratie
Wat is een overgordijn?
Het zit al in de naam ’overgordijn’. Het gordijn gaat vaak over een verwarming, vensterbank of een ander gordijn heen. Ook worden het wel sfeermakers genoemd. Ze kunnen een ruimte een heel andere uitstraling geven. Overgordijnen hebben 3 functies: Sfeermaker Verduistering Isolatie
Waarom houten jaloezieën de ideale vervanging van houten shutters zijn?
Houten binnenzonwering is erg populair. Het natuurlijke materiaal geeft veel sfeer in uw woning, is woningwaarde verhogend en geeft een luxe uitstraling. Al jaren worden houten shutters veel gekocht, maar toch kiezen mensen steeds vaker voor het alternatief: houten jaloezieën. Beide producten lijken op elkaar, maar het groter verschil is toch wel de prijs. Houten jaloezieën zijn veel goedkoper.
Voordelen jaloezieën op maat
Jaloezieën zijn ideaal als raamdecoratie, omdat ze voor vele situaties geschikt zijn. Jaloezieën zijn er in het hout en aluminium en verder in verschillende breedtes en kleuren. Voor iedere ruimte is er een geschikte jaloezie te vinden.
Hoe meet ik een jaloezie op?
Jaloezieën zijn voor vele situaties geschikt en erg makkelijk in gebruik. Het opmeten van een jaloezie is gemakkelijk, maar verschilt per raam of situatie. U dient rekening te houden met verschillende factoren. Opmeten is een precisiewerkje waar u de tijd voor moet nemen. Hieronder leest u alles wat u moet weten over het opmeten van een jaloezie.
Doe het zelf jaloezieen op maat maken
Jaloezieën kent iedereen. Deze horizontale lamellen zijn ideaal om met de lichtinval te spelen, zo kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je binnenlaat. Je hebt de keuze uit houten en aluminium jaloezieën en de keuze uit vele soorten kleuren. Jaloezieën zijn dus eigenlijk geschikt voor iedere ruimte, je kunt jaloezieën mooi op maat laten maken, maar je kunt dit zelf ook doen.
Filters
Sort
display

 
 
Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Telefoon Bel met onze klantenservice
020-2613415, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

 Inmeet afspraak Wij komen vrijblijvend langs om in te meten.
 

  Offerte Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

  Showroom Bezoek onze showroom.
 

  Contactformulier Vul het formulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag reactie van ons.
 

  FAQ Kijk in onze meest gestelde vragen portal