Advies nodig?    020-2613415    Winteractie tot 30% off 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Blog

Woning renoveren

— vrijdag 5 februari 2021

jaloezie op maat

De jaren 30 en 50 woningen zijn helemaal hot. Wanneer je echter als starter zo’n parel op de kop wilt tikken is het verstandig om voor een kluswoning te gaan. Het mooie hiervan is dat wanneer het huis in oude staat is het vaak nog beschikt over de originele details. Daarnaast zullen er wel veel zaken ook aan vervanging toe zijn. Hieronder zullen we verder ingaan op de keuzes die jij alvast kunt gaan maken.

Lees verder

  • jaloezieën

Een nieuw interieur kiezen

— vrijdag 5 februari 2021

jaloezie op maat

Voor veel mensen is het lastig om een nieuw interieur uit te zoeken. Na een aantal jaar is dit echter wel nodig, omdat meubilair en andere huishoudelijke facetten na verloop van tijd slijten. Ook kan het zo zijn dat je uitgekeken bent op de huidige woonstijl. In dat geval doe je er goed aan om een inventarisatie te maken wat weg kan en wat niet. De volgende vraag die je jezelf moet stellen is welke stijl je de nieuwe indeling wilt laten worden. Ga je voor klassiek, modern, industrieel, veel kleurenpallets of toch maar een mix met van alles wat? Waar je ook voor kiest, veel mensen vergeten vaak een belangrijke factor die veel kan toevoegen aan de uitstraling van het interieur, namelijk jaloezieën. Jaloezieën zijn vaak onmisbaar in een huis. Ze regelen de lichtinval en dienen ook een beetje als isolator.

Lees verder

  • jaloezieën

Welke jaloezieën passen bij jouw interieur?

— vrijdag 5 februari 2021

houten jaloezieën op maat

Door het hele huis komt er veel lichtinval naar binnen via de ramen. Dit kan veel voordelen hebben. Een mooi uitzicht, het zonlicht in huis en een ruim gevoel. Toch kan het ook zo zijn nadelen hebben. Kou en warmte wisselt zich snel uit van binnen naar buiten en andersom. Ook kunnen wildvreemden zomaar naar binnen kijken. Het zonlicht kan ook vervelend zijn wanneer het recht in je oog schijnt of weerkaatst op de televisie.

Lees verder

  • jaloezieën

Voordelen jaloezieën op maat

— vrijdag 27 november 2020

jaloezie op maat

Jaloezieën zijn ideaal als raamdecoratie, omdat ze voor vele situaties geschikt zijn. Jaloezieën zijn er in het hout en aluminium en verder in verschillende breedtes en kleuren. Voor iedere ruimte is er een geschikte jaloezie te vinden en ze hebben vele interessante voordelen!

Lees verder

  • jaloezieën
  • duurzaamheid

6 voordelen van jaloezieen

— dinsdag 28 juli 2020

jaloezie op maat hout

Er bestaan veel verschillende soorten binnenzonwering, zoals bijvoorbeeld rolgordijnen, plissegordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Maar voor welke variant kies je nu? Hieronder een opsomming van de 5 belangrijkste voordelen van jaloezieën.

Lees verder

  • jaloezieën

Hoe meet ik een jaloezie op?

— vrijdag 27 maart 2020

opmeten jaloezieen

Jaloezieën zijn voor vele situaties geschikt en erg makkelijk in gebruik. Het opmeten van een jaloezie is gemakkelijk, maar verschilt per raam of situatie. U dient rekening te houden met verschillende factoren. Opmeten is een precisiewerkje waar u de tijd voor moet nemen. Hieronder leest u alles wat u moet weten over het opmeten van een jaloezie.

Lees verder

Doe het zelf jaloezieen op maat maken

— vrijdag 24 januari 2020

jaloezieen zelf op maat maken

Jaloezieën kent iedereen. Deze horizontale lamellen zijn ideaal om met de lichtinval te spelen, zo kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je binnenlaat. Je hebt de keuze uit houten en aluminium jaloezieën en de keuze uit vele soorten kleuren. Jaloezieën zijn dus eigenlijk geschikt voor iedere ruimte, je kunt jaloezieën mooi op maat laten maken, maar je kunt dit zelf ook doen.

Lees verder

Welke kleur jaloezie kies ik?

— donderdag 23 januari 2020

kleuren jaloezieen

Wat tegenwoordig veel in de smaak valt, zijn kleuren die een kamer er fijn, gezellig en vooral knus uit laten zien. Deze prettige sfeer is gemakkelijk te creëren met de kleuren bruin, beige en crème. Dit in combinatie met een pastelkleur geeft de ruimte weer iets fris. Bruine aluminium jaloezieën zorgen al snel voor dit gevoel, maar houten jaloezieën zijn helemaal een goede keuze. Hout geeft een ruimte een warme sfeer en past met zijn bruine kleur dus perfect bij een knusse, gezellige kamer.

Lees verder

Wat is het verschil tussen ladderkoord en ladderband?

— donderdag 23 januari 2020

ladderband

U kunt bij uw bestelling van jaloezieën kiezen voor de extra optie ladderband. Wij krijgen vaak de vraag te horen: Wat is nu eigenlijk een ladderband en wat geeft dit voor toevoeging? Ladderband dankt zijn naam aan de vorm, van het zijaanzicht heeft ladderband de vorm van een ladder. Op iedere ‘trede’ ligt een lamel net als een gewoon ladderkoord bij jaloezieën.

Lees verder

Extra brede Jaloezieen

— donderdag 23 januari 2020

extra brede jaloezieen

Steeds meer komen grote en robuuste vormen terug in interieurs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële lampen, grote, hoekige banken en grote kasten. Bij al deze grote en robuuste vormen passen kleine jaloezieën natuurlijk niet. Daarom hebben wij ook brede aluminium jaloezieën van 50 mm en 70 mm. Onze houten jaloezieën zijn ten alle tijden 50 mm.

Lees verder

5 tips voor het schoonmaken van jaloezieen

— donderdag 23 januari 2020

schoonmaken jaloezieen

Jaloezieën zijn een mooie en praktische vorm van raamdecoratie. Ze zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval en zijn erg sfeervol. De reiniging vergt echter wel wat tijd en aandacht. Bovendien vereisen verschillende materialen zoals hout en aluminium elk een andere aanpak. Hieronder geven we daarom een aantal tips.

Lees verder

Filter

Filters
Sort
display