Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Elektrische Jaloezieen Aluminium

Elektrische Jaloezieen Aluminium op maat gemaakt? Beschikbaar met een lamelbreedte van 50 of 70 millimeter. Leverbaar in 32 verschillende kleuren. Deze week gratis bezorgd + gratis meetverzekering. Topkwaliteit van het A-Merk Solux. Online samenstellen naar wens. Kies de gewenste kleur lamel, breedte, hoogte & diverse opties. De motor & afstandbediening maken het mogelijk de lamellen op afstand te kantellen. 

35 MM Elektrische Jaloezieen

Afbeelding voor categorie 35 MM Elektrische Jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 

50 MM elektrische jaloezieen

Afbeelding voor categorie 50 MM elektrische jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 

70 MM elektrische jaloezieen

Afbeelding voor categorie 70 MM elektrische jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn

Elektrische Aluminium Jaloezieen


Kies voor elektrische jaloezieen dan kiest u voor optimaal genot, gemak & luxe. Wij verkopen de elektrische jaloezieen van de Premium Line van het A-Merk Solux®. Wat is het verschil? Hoogste kwaliteit, gebruikersgemak, eenvoudige bediening, maatwerk & stijl. Wij maken het elektrische raamdecoratie product exact op maat. Super handig voor lastig te bereiken ramen of pure luxe (vanuit bed of de luie stoel te bedienen).


Kies de gewenste uitstralingaluminium jaloezieen

De uitstraling van de aluminium jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Een subtiele & moderne stijl creëer je met een smalle lamel. De brede lamel geeft juist een stoer & grovere look. Onze elektrische aluminium jaloezieën op maat zijn beschikbaar in twee verschillende lamelbreedtes:

- 50 mm lamelbreedte
- 70 mm lamelbreedte

Elektrische bediening & motor


Onze elektrische alumminium jaloezie zijn te bestellen met een tilt only accumotor. Hiermee kunt u de lamellen in elke gewenste positie laten kantelen middels een kleine afstandsbediening. De oplaadbare accumotor is onzichtbaar weggewerkt in de bovenbak. 
 
Laagste prijs garantie

Wij verkopen enkel en alleen kwaliteit aluminium jaloezieen tegen scherpe prijzen. Dit doen wij door via internet te verkopen & direct vanuit de fabriek te leveren aan de eindconsument. Dit scheelt tot circa 40% in kosten.
 
Eenvoudige installatie

Onze jaloezieën zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn. Maximale montagetijd 10 minuten. De jaloezieen worden standaard geleverd met steunen. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam wordt bevestigd. Staaldraad zijgeleiding voorkomt dat de jaloezie bij het openen van een raam of een deur te veel heen en weer beweegt. Dit is optioneel bij te bestellen.

Gratis spoed bezorging

Momenteel bieden wij al onze klanten gratis spoedbezorging op maatwerk producten. Levering = Gemiddeld 5 werkdagen na bestelling. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. 

Design your style


Bekijk alle mogelijkheden om uw product op maat samen te stellen. Natuurlijk is de breedte en hoogte te bepalen maar ook: lamelbreedte (meerdere breedtes dan standaard), meer kleuren, ladderbandkleur, bedieningszijde (soms erg handig), zijgeleiding en diverse andere opties. Kortom: laat het optimaal passen bij uw huisstijl, de kamer/ruimte en uw persoonlijke wensen.

Kenmerken van maatwerk producten

Wij onderscheiden ons middels de volgende productkenmerken voor alle op maat gemaakte raamdecoratie:

Voordelen van elektrische jaloezieen

1. Gemak
2. Pure luxe
3. Eenvoudige bediening (en geen touwtjes of koorden)
4. Maatwerk product (zie ook voordelen maatwerk)
5. Lichtinval & privacy (inkijk) automatisch aanpassen
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display