Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Zonder boren (klik-en-klaar) jaloezie

Zonder boren aluminium jaloezie speciaal voor kozijnen. Zonder boren of schroeven monteren. Het mooi afgewerkte klik-systeem zorgt voor unieke uitstraling. Naast praktisch is het ook nog eens erg mooi. Het systeem is geschikt voor aluminium of kunststof kozijnen. De montageclips worden tussen het glas en het rubber aangebracht en jaloezie wordt op deze clips geklikt. Het klik-en-klaar systeem is ook zeer geschikt voor naar binnen draaiende ramen zoals draai-kiep-ramen.  

Zonder boren 16 MM aluminium jaloezie

Afbeelding voor categorie Zonder boren 16 MM aluminium jaloezie
Oude prijs Nu vanaf 

Zonder boren 25 MM aluminium jaloezie

Afbeelding voor categorie Zonder boren 25 MM aluminium jaloezie
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn

Zonder boren aluminium jaloezie


Tip:
kies voor het klik-en-klaar systeem en monteer het jaloezieen snel & no-stress op het kozijn. D.m.v. simpele bevestigingsclipjes klikt u het jaloezie in het raam. Slimme raamdecoratie van het A-Merk Solux® Premium Line. Wat is het verschil? Slim en uniek klik-systeem. Hoogste kwaliteit, gebruikersgemak, eenvoudige bediening, maatwerk & stijl. Wij maken het raamdecoratie product exact op maat.

Beschikbaar in 16 MM & 25 MM lamelbreedte

De uitstraling van de aluminium jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Een subtiele & moderne stijl creëer je met een smalle lamel. Het frame (klik-systeem) geeft een subtiele en afgewerkte mooie uitstraling. Het raamdecoratie product valt minder op (zinkt als het ware in het raam) wat een moderne/luxe look geeft. Onze klik-en-klaar aluminium jaloezieën op maat zijn beschikbaar in twee verschillende lamelbreedtes:

- 16 mm lamelbreedteklik-en-klaar jaloezieen
- 25 mm lamelbreedte

Bediening


Onze elektrische alumminium jaloezie zijn te bestellen met een tilt only accumotor. Hiermee kunt u de lamellen in elke gewenste positie laten kantelen middels een kleine afstandsbediening. De oplaadbare accumotor is onzichtbaar weggewerkt in de bovenbak. 
 
Eenvoudige installatie

Onze klik-jaloezieën zijn speciaal ontworpen voor kozijnen met als doel eenvoudige installatie & optimale afwerking (uitstraling). Maximale montagetijd 7 minuten. Het aluminium frame wordt d.m.v. steunklemmen tussen de glaslatten van het raam geklemd. Zie illustratie rechts. Boren is niet langer nodig en uw jaloezie krijgt een moderne stijlvolle uitstraling. Het is ook mogelijk het frame vast te zetten met behulp van een magneetstrip. De totale breedte van het frame is 4 cm waarvan 2,5 cm vanaf de glaslat naar binnen valt en 1,5 cm vanaf de glaslat naar buiten valt. Als er een rooster boven het raam zit, moet deze minimaal 2 cm boven de glaslat zitten en past het frame er prima tussen. 

Gratis spoed bezorging

Momenteel bieden wij al onze klanten gratis spoedbezorging op maatwerk producten. Levering = Gemiddeld 5 werkdagen na bestelling. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. 

Design your style


Bekijk alle mogelijkheden om uw product op maat samen te stellen. Natuurlijk is de breedte en hoogte te bepalen maar ook: 30+ kleuren, bedieningszijde, montagetype (steunen/magneetstrip), lamelbreedte en lamelkleur. Kortom: laat het optimaal passen bij uw huisstijl, de kamer/ruimte en uw persoonlijke wensen.

Kenmerken van klik-klaar systeem

Wij onderscheiden ons middels de volgende productkenmerken voor alle op maat gemaakte raamdecoratie:

Voordelen van het klik & klaar systeem?

1. Niet schroeven of boren 
2. Snelle montage
3. Ideale toepassing voor kunststof kozijnen en deuren
4. Volledig geintegreerde steunen (optimale afwerking)
5. Pure luxe
6. Eenvoudige bediening
7. Maatwerk product (zie ook voordelen maatwerk)
8. Uitgebreide collectie kleuren
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display