Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Vaste maten houten Jaloezieen

De standaardmaten houten jaloezieen zijn circa 40% goedkoper dan maatwerk. Kant en klare Houten jaloezieën hebben een krachtige en natuurlijke uitstraling en zijn daarmee de ideale sfeermaker voor iedere kamer. Naast een mooie uitstraling zijn ze ook erg functioneel. Bepaal met een simpele beweging (bediening) de gewenste doorkijk, privacy en lichtinval. Deze morderne jaloezieen zijn beschikbaar in drie kleuren: white, taupe & clay kleur. De 50 mm brede lamellen geven de jaloezie een robuuste en stijlvolle uitstraling.

50 MM Houten Jaloezieen

Afbeelding voor categorie 50 MM Houten Jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn 

Vaste maten houten Jaloezieen


Kies voor een vaste maat en bespaar gemiddeld 40%. Perfect voor standaard ramen (met vaste afmetingen). Wij garanderen de laagste prijs. Onze standaard maat producten worden doorlopend gemaakt in eigen fabriek. Technisch gezien gebruiken wij nog steeds hoogwaardige materialen maar kunnen op grote schaal worden geproduceerd met vaste kleuren, maten, opties en materialen. Dit bespaart kosten.

De brede lamellen geven de jaloezie een stoere en stijlvolle uitstraling. De lamellen kunnen zowel naar voren als naar achteren getuimeld worden, hierdoor speel je eenvoudig met de lichtinval en de inkijk van buitenaf. De jaloezie is voorzien van een meekleurend ladderband. Extra luxe uitstraling. Beschikbaar in de lamelbreedte: 50 mm lamelbreedte.

Voordelenhouten jaloezieen vaste maat


Montage aan het plafond of tegen een kozijn / deur zijn beide mogelijk. Alle onderdelen voor montage en de montage handleiding worden meegeleverd.

- Beschikbaar in 50 mm houten lamellen
- Textiel ladderband 25 mm
- 3 tijdloze kleuren
- Eenvoudige montage
- Eenvoudig in de hoogte inkortbaar
 
Hoogwaardige materialen & verkleuren niet

De kant en klare houten jaloezieën zijn leverbaar in een aantal populaire kleuren: wit, bruin en taupe. De houten jaloezieën (standaardmaten) zijn gemaakt FSC hout. Een milieuvriendelijke, UV-bestendige lak zorgt ervoor dat de lamellen niet verkleuren. Het strakke design van het systeem in combinatie met een hoogwaardige afwerking geeft deze jaloezieën een echte design-look.

Gratis spoed bezorging

Momenteel bieden wij al onze klanten gratis spoedbezorging op maatwerk producten. Levering = Gemiddeld 5 werkdagen na bestelling. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. 

Kenmerken van kant-en-klare jaloezieen

Wij onderscheiden ons middels de volgende productkenmerken voor alle standaardmaten:

Voordelen van Hout standaard maat:

1. Lager prijs (gemiddeld 40%)
2. Design-look
3. Maximale prijs-kwaliteit verhouding
4. Eenvoudig installeren
5. Slimme bediening
6. Anti-verkleur lak
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display