Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Voorwaarden montageservice

Voor de montageservice gelden de volgende voorwaarden.

map

Wij bieden de montageservice aan in geheel Nederland (uitgezonderd het waddengebied). Soms geldt er een toeslag per regio.

voorbereidend

Voorbereiding

Om vertragingen te voorkomen vragen wij je om de ruimte waarin de zonweringsproducten gemonteerd dienen te worden vrij te maken van obstakels zodat de monteur voldoende ruimte heeft om te werken.

  • Zorg ervoor dat al het voorbereidend werk, zoals het aanleggen van elektra, het stucen van de muren en het verwijderen van bestaande zonwering al is gedaan.
  • ls er goedkeuringen nodig zijn om de montage te kunnen uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan vergunningen of ontheffingen, moet je die al in je bezit hebben.
  • Maximale werk hoogte 350cm (tenzij anders afgesproken). Neem hiervoor contact met ons op.
tools

Aanwezigheid opdrachtgever

De opdrachtgever dient ten tijde van de montage op locatie aanwezig te zijn. Indien de opdrachtgever niet aanwezig is en de opdracht niet kan doorgaan wordt 50% van de montagekosten in rekening gebracht.

bezorging

Oplevering

Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, zal de montageklus worden opgeleverd. Indien een factuur nog niet of deels voldaan is, reken je het openstaande bedrag rechtstreeks af aan de monteur. Dit kan contant of per pinbetaling.

Als er zichtbare gebreken of beschadigingen zijn, dien je dit direct te melden aan de monteur. De monteur noteert.

meerwerk

Meerwerk

Zorg er voor dat niet begrote werkzaamheden tot 5 werkdagen voor de geplande montagedatum wordt aangevraagd. Onder meerwerk wordt bijvoorbeeld verstaan het demonteren en/of afvoeren van bestaande zonwering, het verwijderen van obstakels, het opvullen van kozijnen of een afwijkende bevestigingshoogte.

Als er sprake is van meerwerk wat niet vooraf aangevraagd is, behouden wij ons het recht voor om de werkzaamheden uit te stellen en de extra montage- en voorrijkosten in rekening te brengen. Het uurtarief voor meerwerk is € 59,00 per uur.

garantie

Garantie

Op de montagewerkzaamheden geven wij 1 jaar garantie. Binnen die periode mag je verwachten dat er geen klachten ontstaan die het gevolg zijn van de montage. Problemen die ontstaan door onvoldoende onderhoud, door eigen uitgevoerde reparaties of normale slijtage vallen niet onder deze garantie. De garantietermijnen van de producten kun je op de productpagina vinden.

calendar

Afspraak wijzigen

Mocht je verhinderd zijn, dan kunnen bestaande afspraken tot 4 werkdagen ervoor kosteloos gewijzigd worden in overleg met de monteur. Daarna wordt € 65,00 in rekening gebracht.

Filters
Sort
display