Advies nodig?    020-2613415    Showroom Amsterdam 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Jaloezieshutters

Ook fan van shutters? Wij bieden een fantastisch alternatief voor deze populaire vorm van raamdecoratie: jaloezieshutters. Dit zijn houten jaloezieën met een brede lamel. Doordat de lamelbreedte gelijk is aan die van shutters, hebben ze dezelfde sfeervolle en authentieke uitstraling. De speciale houten jaloezieën zijn eenvoudig te monteren en hebben geen naar voren scharnierende panelen. De lamellen van de jaloezieshutters zijn 65 millimeter breed en gemaakt van abachi-hout, een stabiele houtsoort die koel aanvoelt en ook niet splintert.

Sorteren op
Tonen per pagina

Jaloezieen hout 65mm Bruin/cherry Basswood

€ 129,00

Jaloezieen hout 65mm Donkerbruin/walnoot Basswood

€ 129,00

Jaloezieen hout 65mm Donkerbuin/ebonie Basswood

€ 129,00

Jaloezieen hout 65mm Gebroken wit Basswood

€ 129,00

Jaloezieen hout 65mm Wit Basswood

€ 129,00

Jaloezieen hout 65mm Zwart Basswood

€ 129,00
Kleuren & Lichtinval Jaloezieshuttersschutterjaloezieen

Het lichtinval is met 1x handomdraai te bepalen. Met een shutterjaloezie kan zowel de lichtinval als de richting van het licht worden aangepast. Meer voordelen van jaloezieën vind je onderaan deze pagina. Ben je op zoek naar een voordelige oplossing én zoek je een stoere shutter uitstraling? Kies dan shutterjaloezieën.

Extra breed, lagere kosten

Hoe breder de lamel, hoe grover de raamdecoratie lijkt. Shutters bestaan uit losse panelen van gemiddeld 80 cm breed. Vaak moeten er dus meerdere panelen naast elkaar worden geplaatst om de gewenste breedte te creëren. Houten jaloezieën kunnen daarentegen per stuk een breedte van 3 meter beslaan. Hierdoor zijn er veel minder losse systemen nodig om dezelfde oppervlakte te bedekken. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar zorgt ook voor extra rustige en strakke uitstraling.

De lamellen van de jaloezieshutters zijn 65 millimeter breed en gemaakt van abachi-hout, een stabiele houtsoort die koel aanvoelt en ook niet splintert.


Eenvoudige montage

De jaloezie wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Met behulp van een boormachine en het meegeleverde montagemateriaal monteert u de jaloezie eenvoudig aan wand of plafond. Tevens is het jaloezie kindveilig. Bekijk onze montageinstructies voor meer informatie.
Filters
Sort
display

 
 
Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Telefoon Bel met onze klantenservice
020-2613415, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

 Inmeet afspraak Wij komen vrijblijvend langs om in te meten.
 

  Offerte Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

  Showroom Bezoek onze showroom.
 

  Contactformulier Vul het formulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag reactie van ons.
 

  FAQ Kijk in onze meest gestelde vragen portal