Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Horizontale Jaloezieen

Horizontale Jaloezieen koop je bij de expert. Meer dan 250.000 ramen bekleed in de benelux. Wij verkopen standaard maten jaloezieen of maatwerk tot 5 meter breed (en 3 meter hoog). Wij hebben een uitgebreide keuze in kleuren, lamelbreedtes en diverse opties voor alle horizontale jaloezieen. Bekijk alle opties via het menu boven. Horizontale jaloezieen zijn beschikbaar in PVC, Hout, Aluminium en doek (roljaloezieen) met diverse lamelbreedtes van 16 millimeter tot wel 70 millimeter breed.

Horizontale jaloezieen Aluminium

Afbeelding voor categorie Horizontale jaloezieen Aluminium
Oude prijs Nu vanaf 

Horizontale Jaloezieen Hout

Afbeelding voor categorie Horizontale Jaloezieen Hout
Oude prijs Nu vanaf 

Horizontale Jaloezieen op maat

Afbeelding voor categorie Horizontale Jaloezieen op maat
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn

Horizontale Jaloezieen


Kleuren & Lichtinval Horizontale Jaloezieen

Met een horizontaal jaloezie kan zowel de lichtinval als de richting van het licht worden aangepast. Ben je op zoek naar een voordelige oplossing én zoek je een stoere uitstraling? Kies dan voor horizontale jaloezieën. Beschikbaar in hout & aluminium. Met een ruime keuze uit lamelbreedtes: 16MM, 20MM, 25MM, 50MM tot zelfs 70MM breed.

Houten jaloezieen

Hout is altijd een succes. Of je nu een industriële of landelijke woonstijl hebt, hout werkt altijd. Houten jaloezieën geven jouw interieur karakter. Als je van hout houdt, dan vind je de natuur belangrijk. Wij ook! Onze houten jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Bekijk in het filter-menu alle opties, lamelbreedtes en beschikbare kleuren.

De meeste warme uitstraling kun je creëren met brede houten lamellen, daarom zijn de houten jaloezieën verkrijgbaar in 50 of 65 millimeter breedte. 

Aluminium Jaloezieen

Aluminium jaloezieën lenen zich voor iedere ruimte in jouw woning. Indien gesloten, weerkaatst het aluminium de zon en warmte naar buiten zodat het binnen heerlijk koel en donker blijft. Indien geopend zorgt de lichtweerkaatsing voor natuurlijk licht in huis en daardoor een warmer gevoel. Kortom: altijd genieten van aangename temperaturen. Ieder raam vraagt om een unieke oplossing. Aluminium jaloezieën zijn daarom verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes, namelijk 16, 25, 35, 50 en 70 millimeter.  
 
Tip: Liever een shutterlook? Wij bieden een fantastisch alternatief voor deze populaire vorm van raamdecoratie: jaloezieshutters. Dit zijn houten jaloezieën met een brede lamel. Doordat de lamelbreedte gelijk is aan die van shutters, hebben ze dezelfde sfeervolle en authentieke uitstraling. De speciale houten jaloezieën zijn eenvoudig te monteren en hebben geen naar voren scharnierende panelen. De lamellen van de jaloezieshutters zijn 65 millimeter breed en gemaakt van abachi-hout, een stabiele houtsoort die koel aanvoelt en ook niet splintert. 
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display