Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Badkamer jaloezieen hout op maat

Houten Badkamer Jaloezieen op maat gemaakt van PVC (Kunststof). Leverbaar in lamelbreedtes 35 mm en 50 mm met houtlook. De badkamer jaloezieën zijn voorzien van een speciale waterbestendige kunststof laag waardoor de jaloezie zeer geschikt is voor badkamers, keukens, serres en andere vochtige ruimtes. A-kwaliteit van het merk Solux. Het verschil = hoogwaardige afwerking, stevige lamellen, mooi design, gebruiksvriendelijk en langere levensduur.

50 MM Houten Badkamer Jaloezieen

Afbeelding voor categorie 50 MM Houten Badkamer Jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 

35 MM Houten Badkamer Jaloezieen

Afbeelding voor categorie 35 MM Houten Badkamer Jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn

Badkamer Jaloezieen

Badkamer jaloezieen hebben een speciale waterbestendige coating waardoor de jaloezie zeer geschikt is voor uw badkamer, keuken, serre of andere vochtige ruimtes. Onze badkamer jaloezie wordt op maat gemaakt. Kies bijvoorbeeld uit 10+ kleuren, breedte/hoogte tot 3 meter, bedieningszijde & diverse andere opties. Wij verkopen de High Quality Premium Line van het A-Merk Solux®. Het verschil is te zien aan het kwalitatieve systeem, bedieningsgemak, uitstraling, de sterke lamellen & hoogwaardige afwerking.

 

Vochtige ruimtes

De houten badkamerjaloezieen zijn afgewerkt met een unieke houtstructuur en een speciale coating die het waterbestendig maakt. Hierdoor zijn de jaloezieen geschikt voor gebruik alle vochtige ruimtes (zakelijk of prive). De lamellen zijn eenvoudig schoon te maken en zijn kleurvast. Beschikbaar in de volgende lamelbreedtes:

- 35 millimeter hout
- 50 millimeter houtbadkamer jaloezieen op maat


Op maat

Houten badkamer jaloezieën zijn leverbaar in de lamelbreedtes 35 mm en 50 mm. De houten jaloezieën zijn voorzien van een speciale waterbestendige kunststof laag waardoor de jaloezie zeer geschikt is voor uw badkamer, keuken, serre en andere vochtige ruimtes. De badkamer jaloezieen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kunt u zien aan het systeem, de afwerking en de stevige lamellen die goed tegen een stootje kunnen. 

Zelf online op maat samenstellen:

- Lamelbreedte
- Ladderband 
- Kleur ladderband
- Zijgeleiding
- Bedieningszijde
- Houtkleur
- Breedte/hoogte
 
Geen verkleuring door zon

De op maat gemaakte jaloezieën zijn leverbaar in een 10+ kleuren: wit, zwart, groen, blauw, bruin en 20 andere kleuren. Het unieke design van het systeem in combinatie met een hoogwaardige afwerking & brede lamellen geven de jaloezieën een echte design-look.

Gratis spoed bezorging

Momenteel bieden wij al onze klanten gratis spoedbezorging op maatwerk producten. Levering = Gemiddeld 5 werkdagen na bestelling. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. 

Kenmerken van vochtige ruimtes jaloezieen

Wij onderscheiden ons middels de volgende productkenmerken voor alle maatwerk raamdecoratie:

Voordelen van Badkamer Jaloezieen?

1. Past altijd (tot op de millimeter op maat gemaakt)
2. Waterbestendig
3. Kleurvast
4. Eenvoudig te installeren
5. Geschikt voor alle type vochtige ruimtes
6. Gratis meetverzekering
7. Uniek design/look
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display