Advies nodig?    020-2613415    Actie = Tot 30% Off 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteitjaloezie hout 50 MM

Vanuit onze langetermijnvisie verkopen wij enkel en alleen kwaliteitsproducten. 

Op maat gemaakt

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting, kleur, ladderband, zijgeleiding en diverse opties. Wij maken ieder maatwerk jaloezie speciaal op maat. Tot 4 meter breed en op de millimeter nauwkeurig. Zo past uw raamdecoratie altijd exact bij uw huisstijl, kleuren, visie of de betreffende ruimte/kamer. 

Gemakkelijk & snel monteren

Monteer binnen 10 minuten zelf uw raamdecoratie en bespaar gemiddeld € 200,00 installatiekosten. Iedere jaloezie wordt geleverd met een handleiding. Het unieke en simpele ophangsysteem maakt montage makkelijk voor iedereen.

Keurmerk & betrouwbaar

keurmerkJaloezieenexpert.nl heeft het webshopkeurmerk. Stichting Webshop Keurmerk staat voor zekerheid. Veilig en betrouwbaar winkelen op internet. Daarnaast zijn wij onderdeel van een grotere organisatie genaamd PAX raamdecoratie met meer dan 250.000 klanten in de Benelux.

Fotos van hangende jaloezieen bij mensen thuis

Bekijk reviews & foto's van tevreden klanten. Dit zijn amateur foto's van hangende jaloezieen bij klanten thuis. Bekijk de fotos.

Productfoto's

Bekijk onze eigen professionele foto's van de standaard jaloezieen, maatwerk jaloezieen, in hout & aluminium. 

Productkenmerken

Onze producten gaan gemiddeld 260% langer mee. Hebben een uniek design, zijn gemakkelijk schoon te maken en besparen energie(kosten).

Filters
Sort
display