Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

STANDAARDMATEN ALUMINIUM JALOEZIEEN

Standaardmaten aluminium jaloezieen zijn gemiddeld 40% goedkoper dan maatwerk. Met een jaloezie van aluminium kan zowel de lichtinval als de richting van het licht worden aangepast. Dit maakt aluminium jaloezieën geschikt voor veel ruimtes in huis en op kantoor. Onze aluminium jaloezieën zijn uitgevoerd in lamelbreedte. De collectie aluminium jaloezieën van jaloezieenexpert is verkrijgbaar in 7 kleuren.

25mm aluminium jaloezieen

Afbeelding voor categorie 25mm aluminium jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn

Standaardmaten aluminium jaloezieen


Kiest u voor standaardmaten? Dan garanderen wij de laagste prijs. Onze standaard maat producten worden doorloppend gemaakt in eigen fabriek. Door de vaste maten bespaart u gemiddeld 40% t.o.v. maatwerk. Kwalitatief gebruiken wij nog steeds hoogwaardige materialen maar kunnen op grote schaal produceren met vaste kleuren, maten, opties en materialen.
 

Kies de gewenste uitstraling van uw jaloezie

aluminium jaloezieen vaste maatDe uitstraling van de aluminium jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Een subtiele sfeer creëer je d.m.v smalle lamel. De brede lamel geeft juist een stoere look-and-feel. Onze vaste maten aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in twee verschillende lamelbreedtes:

- 20 Millimeter lamelbreedte
- 25 Millimeter lamelbreedte

Onze maatwerk jaloezieen zijn beschikbaar in lamelbreedtes: 16, 25, 50 en 70 millimeter.
 
Laagste prijs garantie

Wij verkopen enkel en alleen kwaliteit aluminium jaloezieen tegen scherpe prijzen. Dit doen wij door via internet te verkopen & direct vanuit de fabriek te leveren aan de eindconsument. Dit scheelt tot circa 40% in kosten.
 
Lameldikte

Wij kiezen enkel voor een lameldikte van onze jaloezieën van 0,21 mm of hoger. Dit waarborgd kwaliteit, gebruikersgemak en levensduur. Zo voorkom je gemakkelijke (snelle) schade door gebruik.

Standaard maar dan mooi

Momenteel bieden wij al onze klanten gratis spoedbezorging op maatwerk producten. Levering = Gemiddeld 5 werkdagen na bestelling. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek en 2 dagen voor levering ontvangt u een e-mail met de exacte leverdag. Op de dag voor of op de dag van levering sturen wij een SMS ter bevestiging en een leveringstijd (klasse).

Kenmerken standaardmaten jaloezie

Wij onderscheiden ons middels de volgende productkenmerken:

Voordelen van standaardmaten ten opzichte van maatwerk?

1. De prijs is een stuk lager (gemiddeld 20-40%)
2. Snellere levertijd (enkele dagen)
3. Meest verkochte (gewilde) kleuren beschikbaar
4. Perfecte oplossing van standaard ramen
5. Deze producten zijn te retouneren (maatwerk niet)
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display