Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Maatwerk Jaloezieen

Kiest u voor maatwerk dan kiest u voor kwaliteit. Wat zijn de voordelen als u voor maatwerk kiest?

1

Past altijd

Speciale maat? Elektrisch of extra hoog raam? Passende kleur bij uw huisstijl? Het kan allemaal. Wij maken ieder product op maat tot op de millimeter (maximaal 4 meter) in de gewenste configuratie die u wilt. Kies: aluminium of hout, kleur, zijgeleiding, met of zonder ladderband en vele andere opties.

temp
temp
2

Kwaliteit

Wij garanderen een kwaliteitsproduct. Onze maatwerk producten zijn van het A-Merk Solux®. De onderdelen zijn tevens van het bedrijf Hunter Douglas®. Marktleider en bekend van het merk Luxaflex. Dus zelfde fabriek.

Een mooi design, uistraling en gebruiksgemak. Iets dat mooi is om op te hangen op een prominente plaats in uw huiskamer.

3

Laat het passen bij uw huisstijl

Bepaal zelf de kleur van het hout of aluminium. Kies de type lamelbreedte, kleur van het ladderband etc. Laat de jaloezie passen bij de kamer/ruimte en/of uw huisstijl.

temp
temp
4

Gratis meetverzekering

Verkeerd ingemeten? Dat kan gebeuren...

Maak zorgeloos & kosteloos gebruik van onze meetverzekering. Een meetfout wordt dan altijd gedekt door onze meetverzekering, ongeacht of u zelf gemeten hebt of gebruik hebt gemaakt van onze online fotoservice. Nu tijdelijk als introductie GEHEEL GRATIS bij uw bestelling. Bekijk alle informatie & voorwaarden.

Filters
Sort
display