Advies nodig?    020-2613415 
 
Zoek

Veel gestelde vragen / FAQ

Wat als ik verkeerd meet?

Verkeerd ingemeten? Gratis nieuw product. Wij bieden tijdelijk deze gratis service aan bij iedere bestelling. Normaal € 39,00. Bekijk hier de voorwaarden.

Bieden jullie telefonisch advies?jaloezie hout 50 MM

Ja, onze persoonlijke klantenservice & adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 020-2613415

Wij helpen u graag met alle mogelijke vragen:

- Inmeten
- Productadvies
- Kleuradvies
- Montage
- Etc.

Zijn jullie in het weekend bereikbaar?

In het weekend en avond zijn wij per email & online ticket bereikbaar. U kunt ook uw vraag whatsappen via 06-58815911

Betaal ik verzendkosten?

* Nee. Momenteel leveren wij alle producten gratis aan huis. Tot einde actie.
* Verzendkosten worden wel berekend voor adressen in België of op de Waddeneilanden.

Wat is de levertijd?

Na betaling leveren wij uw maatwerk raamdecoratie gemiddeld in 5-11 werkdagen in de Benelux (afhankelijk van het product is dit langer of korter). Standaard maten leveren wij gemiddeld in 2-3 werkdagen.

Is het moeilijk zelf op te meten?

Nee, absoluut niet. Dit is eenvoudig en snel zelf te doen. Bekijk hier de meetinstructies. Mocht u toch nog vragen hebben? Bel gerust 020-2613415. Of maak gebruik van de gratis online fotoservice.

Is het moeilijk om het product zelf te monteren?

Nee, wij adviseren zelfs dit zelf te doen (of door een vriend of familielid). Onze producten zijn eenvoudig te installeren. Mocht u toch vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar voor gratis hulp.

Leveren jullie ook het montagemateriaal?

Bij elke order die wij leveren ontvangt u standaard een montage instructie en de benodigde montagematerialen voor het bevestigen van uw raamdecoratie. Het enige wat u nog nodig heeft is het juiste gereedschap. Voor de montage instructies/hulp raadpleegt u onze montageinstructie

Hebben jullie een showroom?

PAX heeft geen aparte showroom. Om kosten te besparen hebben wij ervoor gekozen om geen dure showroom te maken. Op deze manier kunnen wij onze lage prijzen blijven handhaven. Wanneer u meer informatie wilt, neem dan met ons op. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. Extra foto`s, reviews en/of specificaties. Wij geven altijd antwoord op u vraag. Ook kunt u eenvoudig stalen aanvragen die gratis naar u thuis worden gestuurd.

Ontvang ik een orderbevestiging?

U ontvangt nadat u de betaling heeft voltooid van ons automatisch een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Op de orderbevestiging treft u uw ordernummer, het product zoals u deze heeft samengesteld en uw (adres)gegevens aan. 

Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen? Controleer dan eerst uw spam-folder.

Wat moet ik doen als mijn producten bij ontvangst zijn beschadigd?

Wij raden u aan uw producten bij ontvangst goed te inspecteren. Mocht u schade constateren neem dan direct contact met ons op.

Wie is PAX Raamdecoratie?
tijdelijke actie bezorging

PAX bestaat uit een team van experts met passie voor raamdecoratie producten. Op basis van onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij de missie om raamdecoratie betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Met meer dan 25 jaar productervaring, een actieve klantenservice, online fotoservice, team van productadviseurs bieden wij kwaliteitsproducten aan tegen scherpe tarieven.

Wij beheren diverse raamdecoratie winkels (met standaard maten & maatwerk producten):

Rolgordijnenexpert.nl
Vouwgordijnenexpert.nl
Lamellenexpert.nl
Plissegordijnenexpert.nl
Jaloezieenexpert.nl
Raamexpert.nl
Paxraamdecoratie.nl

Heb ik herroepingsrecht?

Nee, u heeft geen herroepingsrecht op op maat gemaakte producten. Deze producten zijn specifiek voor u op maat gemaakt, deze producten zijn uitgezonderd van herroepingsrecht.

Ja, op de standaardmaten heeft u herroepingsrecht. Neem hiervoor binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op.

Desondanks heeft u met de gratis meetverzekering altijd recht op een gratis nieuw product indien de maat niet correct blijkt te zijn. Lees meer over de meetverzekering.

Welke garantie krijg ik?

U krijgt bij PAX raamdecoratie minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op alle artikelen die u bij ons koopt. Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk, neem dan contact met ons op. U kunt tevens uw garantie verlegen tot 3 of 5 jaar voor een kleine vergoeding (volg instructies bij het afrekenen - optioneel aangeboden).

Andere en overige vragen?

Bekijk hier onze totale kennisbank met alle mogelijke vragen & het antwoord. Meer dan 200+ vragen beantwoord. Tijdens kantoor uren neem gerust contact op voor al uw mogelijke vragen:

- Kleuradvies
- Productadvies
- Meetadvies
- Montageadvies of anders

 

Filters
Sort
display

 
 
Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Telefoon Bel met onze klantenservice
020-2613415, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

 Inmeet afspraak Wij komen vrijblijvend langs om in te meten.
 

  Chat Chat met ons, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

  Contactformulier Vul het formulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag reactie van ons.
 

  FAQ Kijk in onze meest gestelde vragen portal