Advies nodig?    020-2613415    Showroom Amsterdam 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Bezorging & Retouren

Bezorging

Wij bezorgen gemiddeld in 5 werkdagen na betaling, maar kan per product varieren tussen de 5-15 werkdagen. U ontvangt een bevestiging per email over de exacte leveringsdatum. Momenteel zijn er geen verzendkosten. Let op: voor roljaloezieen (duo rolgordijnen) geldt een langere levertijd, namelijk 10-15 werkdagen.

06 nummertijdelijke actie bezorging

Heeft u een 06 nummer ingevuld? Dan sturen wij u automatisch een SMS op de dag van levering (of de dag ervoor). De chauffeur belt de dag zelf 30 minuten tot 1 uur van te voren wanneer hij in de buurt van levering is.

Retouren

Afhankelijk van het type product kunt u een product retouneren of niet. Maatwerkproducten zijn exact op maat gemaakt (voor de klant) en kunnen wij niet hergebruiken & zijn daarom ook uitgezonderd van herroepingsrecht.

Standaardmaten kunnen wel retour worden verstuurd. U betaald dan alleen de verzendkosten. Neem contact met ons op voor de beste retouropties.

Heb ik herroepingsrecht?

Op maat producten = Nee, u heeft geen herroepingsrecht op op maat gemaakte producten. Deze producten zijn specifiek voor u op maat gemaakt, deze producten zijn uitgezonderd van herroepingsrecht.

Desondanks heeft u met de gratis meetverzekering altijd recht op een gratis nieuw product indien de maat niet correct blijkt te zijn. Lees meer over de meetverzekering.

Standaardmaat producten = Ja, op de standaardmaten heeft u herroepingsrecht. Neem hiervoor binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op.

Filters
Sort
display

 
 
Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Telefoon Bel met onze klantenservice
020-2613415, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

 Inmeet afspraak Wij komen vrijblijvend langs om in te meten.
 

  Offerte Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

  Showroom Bezoek onze showroom.
 

  Contactformulier Vul het formulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag reactie van ons.
 

  FAQ Kijk in onze meest gestelde vragen portal