Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Aluminium Jaloezieen

Bent u op zoek naar een Aluminium jaloezieen? De jaloezieenexpertnl heeft als de NR1 specialist al meer dan 250.000+ ramen bekleed. Fantastische jaloezieën (op maat) tegen een scherpe prijs. Wij verkopen standaardmaten of maatwerk. Keuze uit diverse lamelbreedtes, circa 50+ kleuren en diverse opties zoals ladderband. Tevens verkopen wij elektrische uitvoeringen en speciale klik-en-klaar systemen voor kozijnen. Deze zijn eenvoudig te monteren zonder boren of schroeven.

Jaloezieen op maat

Afbeelding voor categorie Jaloezieen op maat
Oude prijs Nu vanaf 

Maatwerk Premium

Afbeelding voor categorie Maatwerk Premium
Oude prijs Nu vanaf 

Standaardmaten

Afbeelding voor categorie Standaardmaten
Oude prijs Nu vanaf 

Elektrisch

Afbeelding voor categorie Elektrisch
Oude prijs Nu vanaf 

Zonder boren

Afbeelding voor categorie Zonder boren
Oude prijs Nu vanaf 

Ladderband

Afbeelding voor categorie Ladderband
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn

Aluminium jaloezieen op maat

Kies voor maatwerk. Deze producten zijn geheel naar wens op maat samen te stellen. Kies bijvoorbeeld uit 50+ kleuren, bepaal de maat tot de millimeter, bedieningszijde, ladderband etc. Wij verkopen de Premium Line High Quality van het A-Merk Solux®. Wat is het verschil? Duurdere, hoogwaardige materialen, gebruikersgemak (uniek systeem), eigen design met luxe look-and-feel. De onderdelen zijn van Hunter Douglas®. Onze premium line gaat gemiddeld 250% langer mee door de kwaliteit van het product.

Kies de gewenste uitstraling

aluminium jaloezieenDe uitstraling van de aluminium jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Een subtiele & moderne stijl creëer je met een smalle lamel. De brede lamel geeft juist een stoer & grovere look. Onze aluminium jaloezieën op maat zijn beschikbaar in vier verschillende lamelbreedtes:

- 16 mm lamelbreedte
- 25 mm lamelbreedte
- 50 mm lamelbreedte
- 70 mm lamelbreedte

De standaardmaat jaloezieen zijn beschikbaar in:

- 20 mm lamelbreedte
- 25 mm lamelbreedte
 
Laagste prijs garantie

Wij verkopen enkel en alleen kwaliteit aluminium jaloezieen tegen scherpe prijzen. Dit doen wij door via internet te verkopen & direct vanuit de fabriek te leveren aan de eindconsument. Dit scheelt tot circa 40% in kosten.
 
Lameldikte

Wij kiezen enkel voor een lameldikte van onze jaloezieën van 0,21 mm of hoger. Dit waarborgd kwaliteit, gebruikersgemak en levensduur. je voorkomt zo gemakkelijke (snelle) schade door gebruik.

Gratis spoed bezorging

Momenteel bieden wij al onze klanten gratis spoedbezorging op maatwerk producten. Levering = Gemiddeld 5 werkdagen na bestelling. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek en 2 dagen voor levering ontvangt u een e-mail met de exacte leverdag. Op de dag voor of op de dag van levering sturen wij een SMS ter bevestiging en een leveringstijd (klasse).

Kenmerken kwaliteitsproduct

Wij onderscheiden ons middels de volgende productkenmerken:

Voordelen van Aluminium t.o.v. Hout

1. Lamellen zijn eenvoudig schoon te houden
2. Sterk materiaal (maar flexibel en kan tegen stootje)
3. Aluminium is in meer kleuren beschikbaar
4. Aluminium is iets lager geprijsd (ivm grondstoffen)
5. Totale andere look dan hout (dit is een design/smaak kwestie)
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display