Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Houten Premium Jaloezieën op maat

Houten Jaloezieën Op maat gemaakt van het A-Merk Solux®. Premium Quality. Geniet van luxe, uitstraling, gebruikersgemak en langere levensduur. De hoogwaardige materialen maken het verschil. Ruime keuze uit 50+ kleuren (met of zonder houtstructuur) en keuze uit twee stoere lamelbreedtes: 50 mm en 65 mm. Online samenstellen geheel naar wens. Kies = kleur, maat (tot op de millimeter), bedieningszijde, ladderband en met of zonder zijgeleiding.

Houten Jaloezieen 50 MM op maat

Afbeelding voor categorie Houten Jaloezieen 50 MM op maat
Oude prijs Nu vanaf 

Houten Jaloezieen 65 MM op maat

Afbeelding voor categorie Houten Jaloezieen 65 MM op maat
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn

Op maat gemaakte houten JaloezieenKies voor maatwerk en u kiest voor kwaliteit, naar wens samenstellen en langere levensduur. Uiterst geschikt voor extra brede, hoge of ramen met afwijkende afmetingen. Maar ook voor een specifiek design, kleurcombinatie of minimale kieren (aan zijkanten) is maatwerk de beste oplossing. Onze houten jaloezieen zijn geheel naar wens op maat samen te stellen. Kies bijvoorbeeld uit 50+ kleuren, breedte/hoogte, bedieningszijde, ladderband etc. Wij verkopen de High Quality Premium Line van het A-Merk Solux®.

Brede lamellen geven de jaloezie een stoere en stijlvolle uitstraling. De houten lamellen kunnen zowel naar voren als naar achteren getuimeld worden. Bepaal zelf het lichtinval & de gewenste privacy. Houten jaloezieen geven een natuurlijke en warme uitstraling en hebben een hoge isolatiewaarde. Hierdoor houdt u tijdens de koude winterdagen de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Beschikbaar in de lamelbreedte: 

- 50 millimeter hout
- 65 millimeter hout houten jaloezieen op maat


Op maat

De houten collectie maatwerk worden op maat gemaakt in Nederlandse fabriek. Het A-Merk Solux bestaat meer dan 25 jaar en is kwalitatief te vergelijken met luxaflex. De 50 mm houten jaloezie kan tot een breedte van 33 tot 2400 cm op maat worden gemaakt (hoogte is maximaal 300 cm). De maximale breedte van de 65 mm lamelbreedte jaloezie is 270 cm (hoogte 300 cm). 

Zelf online op maat samenstellen:

- Lamelbreedte
- Ladderband 
- Kleur ladderband
- Zijgeleiding
- Bedieningszijde
- Houtkleur
- Breedte/hoogte
 
Geen verkleuring door zon

De op maat gemaakte jaloezieën zijn leverbaar in een 30+ kleuren: wit, zwart, groen, blauw, bruin en 20 andere kleuren. Gemaakt van FSC hout met een milieuvriendelijke, UV-bestendige lak die ervoor zorgt dat de lamellen niet verkleuren. Het unieke design van het systeem in combinatie met een hoogwaardige afwerking & brede lamellen geven de jaloezieën een echte design-look.

Gratis spoed bezorging

Momenteel bieden wij al onze klanten gratis spoedbezorging op maatwerk producten. Levering = Gemiddeld 5 werkdagen na bestelling. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. 

Kenmerken van maatwerk jaloezieen

Wij onderscheiden ons middels de volgende productkenmerken voor alle maatwerk raamdecoratie:

Voordelen van Houten Jaloezieen op maat?

1. Past altijd (tot op de millimeter)
2. Hoogwaardige materialen (langere levensduur)
3. Match het product met uw (huis)kamer kleur/style
4. Eenvoudig installeren
5. Ruime keuze uit kleuren & opties
6. Gratis meetverzekering
7. Uniek design
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display