Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Elektrische Houten Jaloezieen

Op zoek naar Elektrische Houten Jaloezieen? Optimaal genieten van uw houten jaloezie. Pure luxe en gemak. Laat hiermee automatisch de lamellen in elke gewenste positie kantelen. De oplaadbare accumotor is onzichtbaar weggewerkt in de bovenbak. Bedienen met afstandsbediening. Keuze uit extre brede stoere lamellen van 50 & 65 millimeter breed. Bekijk de producten hieronder.

Elektrische Houten Jaloezieen 50 MM

Afbeelding voor categorie Elektrische Houten Jaloezieen 50 MM
Oude prijs Nu vanaf 

Elektrische Houten Jaloezieen 65 MM

Afbeelding voor categorie Elektrische Houten Jaloezieen 65 MM
Oude prijs Nu vanaf 
plisse gordijn

Elektrische Houten Jaloezieen

Kies voor elektrische houten jaloezieen en geniet van design, gemak & luxe. Wij verkopen de houten elektrische jaloezieen van het A-Merk Solux® van de Premium Line. Wat is het verschil? Het verschil is gemakkelijk te zien & te ervaren: gebruikersgemak, design, hoogwaardige afwerking, sterke lamellen en geheel op maat gemaakt. Wij maken het elektrische raamdecoratie product exact op maat. Perefcte oplossing voor lastig te bereiken ramen of pure luxe (vanuit bed of de luie stoel te bedienen).

Stoere uitstraling
elektrisch houten jaloezie

De uitstraling van de jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Een subtiele & moderne stijl creëer je met een smalle lamel. De brede lamel geeft juist een stoere & grovere look. Onze houten e-jaloezieën op maat zijn beschikbaar in twee verschillende lamelbreedtes:

- 50 mm
- 65 mm

Elektrische bediening & motor


Onze elektrische alumminium jaloezie zijn te bestellen met een tilt only accumotor. Hiermee kunt u de lamellen in elke gewenste positie laten kantelen middels een kleine afstandsbediening. De oplaadbare accumotor is onzichtbaar weggewerkt in de bovenbak. 
 
Laagste prijs garantie

Wij verkopen enkel en alleen kwaliteit aluminium jaloezieen tegen scherpe prijzen. Dit doen wij door via internet te verkopen & direct vanuit de fabriek te leveren aan de eindconsument. Dit scheelt tot circa 40% in kosten.
 
Ladderkoort of ladderband

De houten elektrische jaloezie wordy standaard geleverd met ladderkoord (in zelfde kleur als lamellen). Nog een stoerdere look?, Dan is ladderband een mooie optie. Creer meer contrast met een afwijkende kleur. Bijvoorbeeld: zwart, grijs of taupe ladderband. De breedte van een ladderband is 38mm.  

Gratis spoed bezorging

Momenteel bieden wij al onze klanten gratis spoedbezorging op maatwerk producten. Levering = Gemiddeld 5 werkdagen na bestelling. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. 

Naar wens samenstellen


Bekijk alle mogelijkheden om uw product op maat samen te stellen. Natuurlijk is de breedte en hoogte te bepalen maar ook: lamelbreedte (meerdere breedtes dan standaard), meer kleuren, ladderbandkleur, bedieningszijde (soms erg handig), zijgeleiding en diverse andere opties. Kortom: laat het optimaal passen bij uw huisstijl, de kamer/ruimte en uw persoonlijke wensen.

Kenmerken van maatwerk producten

Wij onderscheiden ons middels de volgende productkenmerken voor alle op maat gemaakte raamdecoratie:

Voordelen van elektrische jaloezieen

1. Gemak
2. Pure luxe
3. Eenvoudige bediening (en geen touwtjes of koorden)
4. Maatwerk product (zie ook voordelen maatwerk)
5. Lichtinval & privacy (inkijk) automatisch aanpassen
Meest verkocht
Loading...
Filters
Sort
display