Advies nodig?    020-2613415    Woonmaand = Tot 30% Off 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Woning renoveren

— vrijdag 5 februari 2021

De jaren 30 en 50 woningen zijn helemaal hot. Wanneer je echter als starter zo’n parel op de kop wilt tikken is het verstandig om voor een kluswoning te gaan. Het mooie hiervan is dat wanneer het huis in oude staat is het vaak nog beschikt over de originele details. Daarnaast zullen er wel veel zaken ook aan vervanging toe zijn. Hieronder zullen we verder ingaan op de keuzes die jij alvast kunt gaan maken.

jaloezie op maat

Sanitair

Nieuw sanitair. Dan hebben we het niet alleen over toiletten, maar ook over de badkamer en de keuken. Hier kun je alvast mee aan de slag gaan. Er is op het moment zoveel aanbod, zowel in fysieke winkels als online. Zorg dat je op voorhand weet wat je wilt, wat je wensen zijn en vooral waar de aansluitingen komen.

Vloer

Als we het hebben over de vloer hebben we het deels al over de aankleding van de woning. Het maakt natuurlijk een enorm verschil of jij jouw woonkamer bedekt met hout of met tegels. Dit is naar smaak in te vullen. Maar hoe leuk zou het zijn om in de hal, het toilet of de badkamers weer mozaïek tegels te zetten net zoals vroeger!

badkamer vloer

Kozijnen

In jaren 30 woningen is er vaak sprake van oude houten kozijnen met enkel glas die aan vervanging toe zijn. Niet per se door de staat van zijn, maar vaak ook omdat dubbel glas simpelweg een stuk duurzamer is. In dit geval kun je kiezen voor nieuw hout met dubbel glas, kunststof of aluminium kozijnen. Ga ook hiervoor langs bij verschillende kozijnboeren om het aanbod goed te vergelijken.

Raamverduistering

Waarschijnlijk wil je de oude (zelf genaaide) gordijnen ook niet meer laten hangen. Tegenwoordig zien we steeds meer jaloezieën en shutters achter het raam verschijnen. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Bij PAX. Jaloezieënexpert.nl kunt je online het aanbod bekijken en gratis kleurstalen bestellen om thuis te vergelijken. Op deze manier kun je makkelijk thuis bekijken welke kleur het beste past bij jouw interieur!

Meubels

Dan de laatste en wellicht leukste inkoop: het meubilair. We hebben hier geen directe tips voor, gezien het meubilair echt enorm smaak- en trendgevoelig is. Ga hiervoor spieken op Pinterest en maak alvast een moodboard van wat jij mooi vindt. Wanneer je later de meubelzaken afstruint heb je al een goed idee waar je naar gaat zoeken.

  • jaloezieën
Filters
Sort
display