Advies nodig?    020-2613415    Woonmaand = Tot 30% Off 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

6 voordelen van jaloezieen

— dinsdag 28 juli 2020

Er bestaan veel verschillende soorten binnenzonwering, zoals bijvoorbeeld rolgordijnen, plissegordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Maar voor welke variant kies je nu? Hieronder een opsomming van de 5 belangrijkste voordelen van jaloezieën.

jaloezie op maat hout 

1. Variatie

Jaloezieën zijn er in alle soorten en maten, voor ieder wat wils dus! Niet alleen kan je kiezen tussen hout en aluminium, de lamellen worden ook in veel verschillende maten geleverd (o.a. 16, 25, en 50 mm). Tot slot kan je kiezen voor een ladderband of de jaloezieën in hippe retro-uitvoering bestellen. Door deze grote variëteit zijn de jaloezieën toepasbaar is veel verschillende interieurs, scholen en kantoren.2. Hygiëne

Jaloezieën zijn goed schoon te maken en schoon te houden. Ze kunnen met een plumeau stofvrij worden gemaakt en zijn onderhoudsvrij. Ook voor mensen met een stofallergie dus een verstandige keuze! Ook zeer geschikt voor de badkamer, met name de jaloezieën van PVC.

3. Natuurlijk licht

De horizontale lamellen zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval. Door de lamellen naar boven te richten weerkaatst het licht via het plafond, wat voor een natuurlijke en egale verlichting zorgt. Op deze manier is het wel licht in de kamer, maar schijnt de zon toch niet in je ogen.
 

4. Gemak

Ook zeker niet onbelangrijk: jaloezieën zijn eenvoudig te monteren en te bedienen. Ook voor de wat minder handige mensen onder ons dus geen probleem! De jaloezieën die het senels en meest eenvoudig te monteren zijn, zijn de smartfit jaloezieën. Lees hier meer over het klik-en-klaar systeem van Smartfit.
 

5. Warmtewering en isolatie

Aluminum jaloezieën hebben de beste warmtewerende eigenschappen van alle soorten binnenzonwering. Prettig als de zon op het raam staat, maar het werkt ook juist als goede isolatie als het buiten wat kouder is.

6. Geschikt voor elk budget

Wij hebben een breed aanbod met jaloezieën op maat. De premium collecties hebben de laagste prijs en de luxe collecties hebben een iets nettere afwerking.Nieuw: Top down bottom up!

Ken je onze top down bottom up jaloezieën al? Dit is een nieuw en uniek product. Alleen nog te verkrijgen bij PAX.
jaloezie top down bottom up
 
  • jaloezieën
Filters
Sort
display