Advies nodig?    020-2613415    Actie = tot 30% korting 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Welke kleur jaloezie kies ik?

De grootste beslissing is gemaakt, u kiest voor jaloezieën op maat als raamdecoratie. Dan komt nu de volgende vraag: welke kleur wordt het? Bij onze jaloezieën op maat heb je de keuze uit veel verschillende kleuren. Wij helpen je graag op weg bij de juiste keuze.

witte jaloezieen op maat

Kleurstalen bestellen

De kleur van de raamdecoratie die u kiest is belangrijk, want dit bepaald de sfeer van een ruimte. Om deze reden is het goed om van tevoren kleurstalen te bestellen. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste kleur kiest. Bij het online jaloezieën kopen zie je de kleur alleen vanaf een beeldscherm. De kleur die u ziet op het computerscherm kan nog wel eens afwijken van de kleur in het echt. Gelukkig kunt u bij ons de kleurstalen gratis aanvragen. Vandaag besteld = binnen 1-2 dagen in huis!

kleurstalen bestellen

Meest verkochte kleuren

Wat zijn de populairste kleuren jaloezieën van het moment? In onze top 10 staan opvallend veel zwarte, witte en antraciet/grijze jaloezieën. Dit geldt voor zowel houten als aluminium jaloezieën.

Witte jaloezieën

Een van de populairste kleuren voor raamdecoratie is wit. Dit heeft verschillende redenen. Wit is een tijdloze en makkelijke kleur die bijna overal goed bij past. Op wit raak je niet snel uitgekeken en de kleur is goed te combineren met andere kleuren. Een ander groot voordeel is, is dat de kleur wit ervoor zorgt dat een kamer er een stuk ruimer en lichter uitziet. Vaak maakt bijvoorbeeld zwart een kamer er veel kleiner en donkerder uitzien dan deze werkelijk is. Wilt u graag een lichte en ruim ogende kamer? Houd hier dan rekening mee!

  • Tijdloos
  • Zeer populair
  • Goed te combineren
  • Oogt licht en ruimer

Antraciet of zwarte jaloezieën: industriële stijl

Industrieel: het is één van de meest populaire trends in ons land. Stoer en robuust met een tintje vintage. Wat hier perfect bij past zijn donkere brede jaloezieën. Erg stoer en het benadrukt strakke lijnen die zo goed passen bij een industriële stijl. Denk hierbij aan de kleuren antraciet en zwart, maar ook donkerblauw of donkergroen. Stel jouw stoere zwarte jaloezieën hier zelf samen.

zwarte jaloezie 50mmzwarte jaloezie 50mm

Knusse kleuren

Wat tegenwoordig veel in de smaak valt, zijn kleuren die een kamer er fijn, gezellig en vooral knus uit laten zien. Deze prettige sfeer is gemakkelijk te creëren met de kleuren bruin, beige en crème. Dit in combinatie met een pastelkleur geeft de ruimte weer iets fris. Bruine aluminium jaloezieën zorgen al snel voor dit gevoel, maar houten jaloezieën zijn helemaal een goede keuze. Hout geeft een ruimte een warme sfeer en past met zijn bruine kleur dus perfect bij een knusse, gezellige kamer.

Felle kleuren: eyecatchers

Tegenwoordig nemen wij iets meer risico’s in ons interieur. We gaan minder voor veilige kleuren en meer voor felle eyecatchers. Maak een statement in jouw woning met een eyecatcher jaloezie. Hoewel felle kleuren zijn niet voor iedereen weggelegd en iets lastiger te combineren zijn, is het resultaat vaak erg mooi! Het kan elke ruimte een ‘wow-factor’ geven.

Een jaloezie met een frisse of een opvallende kleur kan de sfeer in het interieur totaal veranderen. Jaloezieën zijn een goede manier om de kamer iets extra’s te geven. Populaire kleuren zijn bijvoorbeeld okergeel, blauw, oranje en groen. De kleuren die u gebruikt in een kamer geven vaak uw persoonlijkheid weer. Dus bent u klaar om uw kamer een ‘wow-factor’ te geven? Dan zou ik zeker een paar felle of vrolijke kleurstalen aanvragen.

kleuradvies raamdecoratie

 

  • kleuradvies
  • jaloezieën
Filters
Sort
display